Alkmaar aanbouw

Als je in Alkmaar een aanbouw aan huis wilt, ga je natuurlijk op zoek naar een ervaren bouwbedrijf. Er kunnen veel redenen zijn om een extra ruimte aan je huis toe te voegen, denk bijvoorbeeld aan extra ruimte voor een garage of een kantoor aan huis. Wat je reden ook is, schakel Bouwbedrijf S. de Wit in. Naast nauwe communicatie tijdens het bouwproces, kun je bij ons rekenen op een eindresultaat dat voldoet aan al je wensen .

Onze specialiteit

Het bouwen van aanbouwen, dat is onze specialiteit. Een aanbouw is een ruimte die aan een bestaande muur van je woning wordt gebouwd. In Alkmaar een aanbouw aan je woning laten plaatsen kan veel praktische voordelen geven en daarbij verhoogt het ook de waarde van je woning. Stel deze verbouwing daarom niet langer uit. Laat de klus aan ons over. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van verbouwingen van begin tot eind, en we gaan voor een zorgeloze verbouwing. Door te werken met vaste onderaannemers en ons grote oog voor detail, kunnen wij betrouwbaar werk leveren. Daarnaast denken we graag met je mee en kunnen we je bijvoorbeeld helpen met het aanvragen van de bouwvergunning.

 

Communicatie als prioriteit

Blijven communiceren over jouw aanbouw in Alkmaar, is wat ons onderscheidt. Door korte lijntjes te houden en persoonlijke aandacht te geven aan onze opdrachtgevers, zorgen we ervoor dat de verbouwing zo soepel mogelijk verloopt. We willen niet dat je voor verrassingen komt te staan. Daarom stellen we samen een plan op, spreken we het tijdspad af en oriënteren we op de benodigde materialen. Hierbinnen houden we rekening met jouw budget. Door te blijven communiceren, worden jouw wensen werkelijkheid.

 

Neem contact op

Met jarenlange ervaring en klantvriendelijke houding zet ons enthousiaste team binnen Bouwbedrijf S. de Wit zich graag in bij jou in Alkmaar voor een aanbouw. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.