Bergen uitbouw

In Bergen een uitbouw laten bouwen is een hele verstandige keuze. Misschien wil je meer ruimte in je woonkamer. Of werk je tegenwoordig zoveel thuis dat een kantoor aan huis gewenst is. Of misschien wil je meer opbergruimte creëren met een bijkeuken. Wat jouw reden voor de uitbouw ook is, schakel een deskundige timmerman in. Zo weet je zeker dat alles bouwtechnisch goed verloopt, krijg je hulp bij de keuzes van het project en kun je de zorgen uit handen geven. Bouwbedrijf S. de Wit staat te trappelen om aan de slag te gaan.

 

Kwaliteit door ervaring

Met Bouwbedrijf S. de Wit haal je de specialist in huis die in Bergen jouw uitbouw helemaal naar wens kan bewerkstelligen. Ons timmerbedrijf is in 2006 gestart en sindsdien hebben wij al veel opdrachtgevers geholpen. Wij werken voor particulieren, voor zowel kleine als grote projecten. Ons bedrijf bestaat uit een team van enthousiaste vakmensen die wij zelf hebben opgeleid. Zo ben je verzekerd van kwaliteit. Daarbij werken wij ook samen met vaste onderaannemers. Uitbouwen en aanbouwen zijn onze specialiteit, daar draaien wij onze handen niet voor om.

 

Goede communicatie

Om het project geheel naar wens te kunnen opleveren, geloven wij dat goede communicatie van groot belang is. Dat is ook waar wij ons in Bergen bij het realiseren van uitbouw in onderscheiden. We maken samen met jou een plan voor de verbouwing waarin we al jouw wensen en mogelijkheden bespreken. Door onze jarenlange ervaring kun je rekenen op deskundig advies. In het plan bespreken we ook de tijd die het project zal kosten, de benodigde materialen en jouw budget. Zo kom je niet voor onplezierige verrassingen te staan. Tijdens het project houden we korte lijntjes om uiteindelijk jouw wensen werkelijkheid te laten worden.

 

Neem contact op

Neem nu contact met ons op! Wij willen in Bergen de uitbouw realiseren die je wenst en komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!