Castricum uitbouw

 

Wil je meer ruimte creëren in je woning in Castricum met een uitbouw? Dat is een hele slimme keuze. Naast de extra ruimte die praktisch kan fungeren voor bijvoorbeeld een grotere woonkamer of een garage, verhoogt de uitbouw en de waarde van jouw huis. Nu kan zo’n bouwproject aardig wat om handen hebben. Daarom is het verstandig een specialist in te schakelen. Bouwbedrijf S. de Wit staat klaar om jou van dienst te zijn.

 

Ervaring als fundament

Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring in Castricum met uitbouw, aanbouw en andere verbouwingsprojecten. In 2006 startten wij met Bouwbedrijf S. de Wit. Met de goede basis van een timmeropleiding en ervaring bij verschillende aannemers, gingen we aan de slag. Inmiddels werken we met een team van zelfopgeleide en enthousiaste vakmensen. Bovendien werken we samen met vaste onderaannemers. Door onze brede ervaring ontzorgen wij het hele project. Wij zorgen ervoor dat alles, van a tot z, naar wens is.

 

Korte lijntjes

Wij hebben aandacht voor onze opdrachtgevers. Om er zeker van te zijn dat bij de oplevering alles naar wens is, werken wij met korte lijntjes. Wij onderscheiden ons door gedurende het hele project met jou te blijven communiceren. Samen maken we een plan van aanpak. Daarnaast bespreken we het tijdspad en de voorziene kosten, zo kunnen we rekening houden met jouw wensen en budget. Wij staan open voor jouw ideeën, denken graag met je mee en onze teamleden draaien hun handen nergens voor om. In Castricum een uitbouw bouwen is voor ons kinderspel.

 

Echt vakmanschap

Wij gaan voor snelheid en precisie. Met ons oog voor detail zorgen we ervoor dat de uitbouw helemaal aansluit bij jouw wensen. En je hoeft je geen zorgen te maken om de kwaliteit, want wij staan voor serieus vakmanschap. Naast onze bouwservice bieden wij ook deskundig advies en kunnen we helpen met randzaken zoals de bouwvergunningen. Alles vanuit ervaren vakmanschap. Wacht daarom niet langer, maar neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij in Castricum de uitbouw van jouw dromen kunnen bouwen!