Heiloo aanbouw

 

In Heiloo een aanbouw bouwen kan een hele uitdaging zijn. Het vraagt om een vakkundige specialisten. De reden om een extra ruimte aan je huis toe te voegen kan van alles zijn. Een aanbouw levert sowieso meer waarde van je woning op en misschien wil je een verlengde bijkeuken of een kantoor aan je woning. Wat de reden ook is, bij Bouwbedrijf S. de Wit ben je aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe we jouw aanbouw compleet naar wens kunnen bouwen.

 

Alles in samenspraak

Om in Heiloo de aanbouw geheel naar wens te maken, werken wij altijd met korte lijntjes. Voorafgaand aan het project zullen we samen met jou het plan opstellen. Hierin kunnen wij deskundig advies geven en bijvoorbeeld ook helpen bij de aanvraag van jouw bouwvergunning. Het plan voor het project zal tot in detail duidelijk maken wat we gaan doen, hoelang het project zal duren en welke materialen hiervoor nodig zijn. Zo kunnen we rekening houden met jouw budget en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk aandacht te hebben voor onze opdrachtgevers en houden klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

 

Ons team van vakmensen

Naast onze uitstekende communicatie waarmee wij ons onderscheiden, is het bouwen in Heiloo van een aanbouw ook onze technische specialiteit. Al jarenlang begeleiden wij complete verbouwingen, van a tot z. Wij leveren een zorgeloze verbouwing door te werken met vaste onderaannemers en een team van zelfopgeleide mensen. Onze enthousiaste vakmensen gaan graag bij jou aan de slag. Onze kwaliteit is snel en precies. Ons grote oog voor detail zorgt ervoor dat je alle zorgen om de verbouwing los kunt laten. Op basis van de timmeropleiding en jarenlange ervaring van onze aannemers, zijn wij in 2006 gestart met Bouwbedrijf S. de Wit. Ondertussen hebben we alweer 17 jaar ervaring en heel veel tevreden opdrachtgevers.

 

Neem contact op

In Heiloo een aanbouw laten bouwen is dus niet langer een uitdaging. Neem contact op met Bouwbedrijf S. de Wit zodat we kunnen bespreken wat wij voor jou kunnen doen!